E cigaret butik

E cigaret butik

Leder du efter en god e cigaret butik men har svært ved at vælge hvilken shop du skal bruge. Her på siden vil der løbene komme anmeldelser af e cigaret butikker, som forhåbentlig kan hjælpe dig på vej til at finde netop den e cigaret butik der passer til dit behov.

Er du på jagt efter en e cigaret butik der har det hele kan jeg helt klart anbefale din-ecigaret her får du en shop hvor det er muligt at få alt inden for e cigaretter og e juice. Shoppen har en god service samt en ekstremt hurtig levering. Ja har selv bestilt derfra mange gange især hvis jeg er ved at løbe tør for e juice. Må sige at jeg blev god overrasket første gang jeg bestilte derfra. Bestilte kl 12 en mandag og der jeg vågnede kl 07.00 dagen efter kunne jeg se jeg havde fået en besked om at min vare var ankommet, ja den var allerede ankommet kl 04:30. Det må siges at være hurtig levering. Det er i hvert fald et kæmpe plus for mig, som der ikke er god til at huske at bestille e juice i god tid, og tit når at løbe tør. At løbe tør for e juice er jo en katastrofe især for mig da jeg som mange andre er afhængig af nikoitin 🙂  Prisen for levering er kun sølle 29 kroner, men bestiller du for 500 kroner eller over er fragten gratis.

E cigaret butik med chat funktion og kanon service.

Der er også en chat funktion på deres hjemmeside hvis man er i tvivl om hvilke produkter man skal bruge. Din-ecigaret er ekstremt hjælpsomme og har virkelig en god kundeservice.

En e cigaret butik med stort udvalg.

Shoppen har et stort udvalg af div e cigaretter, så ja det har næsten alt hvad de fleste har behov for. Så er det variabel volt eller bare alm e cigaretter som er lige til at gå til så finder du det der. Priserne er også gode da de er billigere en de fleste e cigaret butikker jeg har besøgt for at sammenligne priser med. Man kan også blive vip kunde og optjene en masse fordele i form af point ved eksempel at anbefale andre eller på sin fødselsdag osv mere om det kan du læse på deres side.  din-ecigaret.dk er helt klart nr 1 inden for e cigaretter. E juice er har shoppen også et kæmpe udvalg af samt e juice med nikotin.

 

Besøg deres hjemmeside her ..

din e cigaret
din e cigaret